Hoofdpagina

Uit Wildpluk wiki
Versie door Roel (overleg | bijdragen) op 10 apr 2012 om 15:06


Uitgelicht: Pinksterbloem

Zeer geschikt voor in een salade van wilde planten. Zowel de sprietvormige bladeren als de bloem hebben een heel eigen scherpe smaak die prima combineert met andere blaadjes.

> meer over pinksterbloem <


Op deze wildpluk wiki vind je alles over eten uit het wild. Niet alleen informatie over wat je kunt eten (paddenstoelen, bessen, noten, zaden, noem maar op) en hoe je dat herkent, maar ook hoe je het lekker klaar kunt maken en hoe je onderweg kunt koken. Iedereen is uitgenodigd om nieuwe artikelen te starten of bestaande artikelen te verbeteren/aan te vullen. Hiernaast vind je onder Hulp instructies om zelf aan de slag te gaan.

De wildpluk wiki is een initiatief van de werkgroep Oogsten Zonder Zaaien van Slow Food Nederland. Voor meer informatie over de werkgroep of de wildpluk wiki kun je contact opnemen via mail, of volg ons op twitter @wildoogst.

Rechts bovenaan deze pagina vind je een kalender met voor iedere maand onze pluktips. Help ons door de bijbehorende artikelen te verbeteren of in te vullen!