Hoofdpagina: verschil tussen versies
kGeen bewerkingssamenvatting |
(uitgelicht: pinksterbloem) |
||
Regel 8: | Regel 8: | ||
{| class="wikitable" width="500px" | {| class="wikitable" width="500px" | ||
|- | |- | ||
!Uitgelicht: | !Uitgelicht: Pinksterbloem | ||
|- valign="top" | |- valign="top" | ||
| | | | ||
[[Bestand: | [[Bestand:pinksterbloem 2 vierkant.jpg|right|thumb|220px]] | ||
In | In april kun je de meest verrukkelijke wilde salades maken met al het jonge groene blad, en de [[pinksterbloem]] mag daar absoluut niet in ontbreken. Niet alleen is het een lust voor het oog, het is ook heerlijk pittig als [[waterkers]]. Zowel de bloemetjes als de blaadjes kun je gebruiken om je salade net dat extra beetje pit te geven. | ||
<br /><br /><br /> | <br /><br /><br /> | ||
[[ | [[Pinksterbloem|> meer over pinksterbloem <]] | ||
|} | |} | ||
Versie van 31 mrt 2011 21:26
Welkom op de wildpluk wiki van de werkgroep Oogsten Zonder Zaaien van Slow Food Nederland. Op deze wiki verzamelen we informatie over wild voedsel, niet alleen informatie over wat je kunt eten (paddenstoelen, bessen, noten, zaden, noem maar op), maar ook hoe je het lekker klaar kunt maken, hoe je dieren vangt en hoe je met primitieve materialen kunt koken. Je bent van harte welkom om nieuwe artikelen te starten of bestaande artikelen te verbeteren/aan te vullen. Hiernaast vind je onder Hulp instructies om zelf aan de slag te gaan.
|
| ||||||||||||||
|
|
|
| ||||||||||||
|
|
|
| ||||||||||||
|
|
|
|