Hoofdpagina

Uit Wildpluk wiki
Versie door Roel (overleg | bijdragen) op 19 jul 2012 om 22:11
Ga naar: navigatie, zoeken


Krentenboompje krenten.jpg

Uitgelicht: Krentenboom

De krenten van de krentenboom zijn erg lekker maar niet veel mensen weten dat. Het zijn struiken met in deze periode donkerpaarse vruchten. Ze zijn vol en zoet van smaak. Zowel vers te gebruiken als verwerkt in gebak of jam.

> meer over krentenboom <


Op deze wildpluk wiki vind je alles over eten uit het wild. Niet alleen informatie over wat je kunt eten (paddenstoelen, bessen, noten, zaden, noem maar op) en hoe je dat herkent, maar ook hoe je het lekker klaar kunt maken en hoe je onderweg kunt koken. Iedereen is uitgenodigd om nieuwe artikelen te starten of bestaande artikelen te verbeteren/aan te vullen. Hiernaast vind je onder Hulp instructies om zelf aan de slag te gaan.

De wildpluk wiki is een initiatief van de werkgroep Oogsten Zonder Zaaien van Slow Food Nederland. Voor meer informatie over de werkgroep of de wildpluk wiki kun je contact opnemen via mail, of volg ons op twitter @wildoogst.

Rechts bovenaan deze pagina vind je een kalender met voor iedere maand onze pluktips. Help ons door de bijbehorende artikelen te verbeteren of in te vullen!