Kleefkruid: verschil tussen versies
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Deze pagina bevat nog geen tekst, help ons door dit artikel te starten! *Jong blad > Sn, Sa (Vers eten: eerst overgieten met kokend water) '''Verzamelen: april-mei''...') |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
Regel 1: | Regel 1: | ||
Kleefkruid is een kruid dat erg kan woekeren. Je kunt het kruid eten nadat je het één minuut in kokend water hebt geweekt, zodat het niet meer kleeft. Het is te gebruiken in salades of als groente door warm eten. | |||
Je kunt ook thee van kleefkruid maken. | |||
Versie van 17 mei 2013 16:58
Kleefkruid is een kruid dat erg kan woekeren. Je kunt het kruid eten nadat je het één minuut in kokend water hebt geweekt, zodat het niet meer kleeft. Het is te gebruiken in salades of als groente door warm eten.
Je kunt ook thee van kleefkruid maken.
- Jong blad > Sn, Sa (Vers eten: eerst overgieten met kokend water)
Verzamelen: april-mei
- Vruchten > koffiesurrogaat
Verzamelen: oktober-november