Ook dit jaar weer een culinair wildplukdiner

Ook dit jaar gaan we weer een mooi diner organiseren. Hieronder vind je het menu (onder voorbehoud van kleine wijzigingen).

Menu “van het gebaande pad af” diner 7 December of 8 December 2019

Ontvangst: Kir Royale met vlierbloesem-, vlierbes- of Japanse duizendknoopsiroop of zonder alcohol

Amuses: Ingemaakte stekelzwam en eekhoorntjesbrood, gepekelde kornoeljes, proeverij van diverse soorten boleten (Eiken-, kastanje- en berkenboleet) en boerenkaas met kleinhoefbladgelei, rozenbottel mostarda fruchte of daslookpesto

Voorgerecht: ravioli met sponszwam vulling

Hoofdgerecht: wildstoof of geroosterde knolgroenten met ingemaakte groene walnoten in mahoniebessap gestoofde peertjes, salade met ingemaakte wildpluk (roomse kervel zaadlijsten en dennentopjesazijn) en aardappelpuree met berenklauwzaadjes

Nagerecht: parfait gemaakt van vlierbloesemstroop met gekarameliseerde cantharellen

Koffie en thee met lieve vrouwe bedstro kletskoppen en proeverij van diverse likeuren: moerbei, nocino, mispel, of sloegin (sleedoornjenever)

Voor meer informatie en aanmelden: [email protected]

Dit bericht is geplaatst in Activiteit, Diner, Ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *