Ook dit jaar gaan we weer een mooi diner organiseren. Hieronder vind je het menu (onder voorbehoud van kleine wijzigingen).
Menu “van het gebaande pad af” diner 7 December of 8 December 2019
Ontvangst: Kir Royale met vlierbloesem-, vlierbes- of Japanse duizendknoopsiroop of zonder alcohol
Amuses: Ingemaakte stekelzwam en eekhoorntjesbrood, gepekelde kornoeljes, proeverij van diverse soorten boleten (Eiken-, kastanje- en berkenboleet) en boerenkaas met kleinhoefbladgelei, rozenbottel mostarda fruchte of daslookpesto
Voorgerecht: ravioli met sponszwam vulling
Hoofdgerecht: wildstoof of geroosterde knolgroenten met ingemaakte groene walnoten in mahoniebessap gestoofde peertjes, salade met ingemaakte wildpluk (roomse kervel zaadlijsten en dennentopjesazijn) en aardappelpuree met berenklauwzaadjes
Nagerecht: parfait gemaakt van vlierbloesemstroop met gekarameliseerde cantharellen
Koffie en thee met lieve vrouwe bedstro kletskoppen en proeverij van diverse likeuren: moerbei, nocino, mispel, of sloegin (sleedoornjenever)
Voor meer informatie en aanmelden: [email protected]