5-gangen wild diner, 29 oktober 2011

OZZ-lid Roel van Kollem en Sander Overeinder van restaurant As nodigen u uit voor een “wild” diner.

Het diner is samengesteld uit producten die de leden van de werkgroep lokaal uit het wild foerageerden.

Een bijzonder 5-gangen wild diner op zaterdag 29 oktober.

reserveren of meer info  Restaurant AS 020 6440100

Welkomstdrank Vlierbloesemchampagne, wilde Bloody Mary met Trompette de la mort wodka, Vlierbloesemlimonade of Berkensap

Amuses Wildpaté van waterkonijn met sleedoornjam. Soep van wolhandkrab en rivierkreeft. Bruschetta met ragout van kastanjeboleet en biefstukzwam. Pizza met rozenbottelsaus, als olijf ingemaakte sleedoorn en kappertjes van Oost-Indische kers

Voor Salade van topinamboer, wilde waterkers, tamme kastanjes & ingemaakte kornoeljes, dressing van kornoelje-azijn en beukennootolie

Tussen Ravioli van sponszwam met bruine boter en dennentopjes azijn

Hoofd Kempisch Heideschaap met groene walnoten in zoetzuur

Kaas Hollandse kaas met gelei van wilde appel & gekonfijte wilde appeltjes

Dessert Sponge cake geïmpregneerd met dennentopjessiroop en onzelievevrouwebedstro ijs

 

Dit bericht is geplaatst in Activiteit. Bookmark de permalink.

Eén reactie op 5-gangen wild diner, 29 oktober 2011

  1. Roel schreef:

    Op de eerste foto open ik zenuwachtig de vlierbloesemchampagne. Hoeveel druk zal er op staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *