OZZ-lid Roel van Kollem en Sander Overeinder van restaurant As nodigen u uit voor een “wild” diner.
Het diner is samengesteld uit producten die de leden van de werkgroep lokaal uit het wild foerageerden.
Een bijzonder 5-gangen wild diner op zaterdag 29 oktober.
reserveren of meer info Restaurant AS 020 6440100
Welkomstdrank Vlierbloesemchampagne, wilde Bloody Mary met Trompette de la mort wodka, Vlierbloesemlimonade of Berkensap
Amuses Wildpaté van waterkonijn met sleedoornjam. Soep van wolhandkrab en rivierkreeft. Bruschetta met ragout van kastanjeboleet en biefstukzwam. Pizza met rozenbottelsaus, als olijf ingemaakte sleedoorn en kappertjes van Oost-Indische kers
Voor Salade van topinamboer, wilde waterkers, tamme kastanjes & ingemaakte kornoeljes, dressing van kornoelje-azijn en beukennootolie
Tussen Ravioli van sponszwam met bruine boter en dennentopjes azijn
Hoofd Kempisch Heideschaap met groene walnoten in zoetzuur
Kaas Hollandse kaas met gelei van wilde appel & gekonfijte wilde appeltjes
Dessert Sponge cake geïmpregneerd met dennentopjessiroop en onzelievevrouwebedstro ijs
Op de eerste foto open ik zenuwachtig de vlierbloesemchampagne. Hoeveel druk zal er op staan?