NazomerWorkshop Lekker Landschap

Wildpluk expert en Oogsten Zonder Zaaien lid Michiel Bussink (bekend van het boek Lekker Landschap) organiseert op vrijdag 16 september een wildpuk excursie, “een hele dag de diepte in”. Bij voldoende belangstelling zal de workshop ook op vrijdag 23 september plaatsvinden.

Na een introductie met theorie gaan we naar buiten, voor een wandeling door bossen en velden. Terug op locatie worden de gevonden wilde planten, bessen, bloemen (en paddestoelen, afhankelijk van het weer) gezamenlijk verwerkt in een driegangenmaaltijd. En uiteraard opgegeten, voorafgegaan door een glaasje Vin de Noix of boerenwormkruidlikeur.

De workshop wordt gehouden in en rond het Sallandse dorpje Lettele (8 km ten oosten van Deventer) en duurt van 11:00 uur tot ongeveer 17:30 uur.

Kosten: € 85,- euro, inclusief boek Lekker Landschap, koffie/ thee, aperitief en driegangenmaaltijd.

€ 75,- exclusief boek.
Nadere informatie en opgave via [email protected], of www.michielbussink.nl

Dit bericht is geplaatst in Activiteit. Bookmark de permalink.

5 reacties op NazomerWorkshop Lekker Landschap

 1. Jan Bouwmeester schreef:

  Hallo.
  Mijn naam is `jan Bouwmeester en ik ben sinds kort lid van slowfood. Ik heb afgelopen zaterdag meegedaan met de workshop van Ewout Fernhot inmaken van wilde vruchten (heel leuk)
  Ik zou graag mee willen doen aan deze excursie.
  Echter Ik heb wel enige beperkingen met mijn benen. i.v.m. de afstand die gewandeld gaat worden. Kun je mij informeren over de duur en afstand die wij lopend gaan afleggen.?

  • Judith schreef:

   Hallo Jan,

   Als je via deze site niet snel genoeg antwoord krijgt op je vraag kun je het ook rechtstreeks proberen via het contactformulier op de site van Michiel Bussink: http://www.michielbussink.nl.

   Groet,
   Judith (van de workshop van zaterdag)

   PS Ben verder gegaan met het confijten van de kornoeljebessen maar heb vandaag de siroop laten verbranden. Hoop dat het jou beter vergaat.

 2. Ewout schreef:

  Jan, sorry voor de verlate reactie! Je kunt michiel inderdaad het beste/snelste bereiken via [email protected], maar dat zal ondertussen vast al wel gelukt zijn.

  Wat goed dat je nu overal kornoelje ziet! Je zult zien, zo gaat het met alle dingen die je in het wild plukt: eenmaal gespot en het blijkt overal te staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *