Workshop wilde bessen inmaken

Het is een bijzonder goed jaar voor wilde bessen: de bramen zijn dit jaar extra vroeg rijp, net als de vlierbessen – bijna een maand eerder dan normaal. Verder vind je nu bosbessen, rozebottels, vossebessen, frambozen, maar ook minder bekende bessen als kornoeljes en mahoniebessen – Heerlijk om jam van te maken of zo op te eten, maar er zijn nog veel meer manieren om van de bessen te genieten.

Op zaterdag 13 en organiseert oogsten zonder zaaien een workshop wilde bessen inmaken. In de sfeervolle buitenkeuken van De Smidse in Hemmen (Betuwe) leer je hoe je op 3 verschillende manieren sap van wilde bessen kunt maken, hoe je zelf likeur maakt en hoe je bessen kunt konfijten.
De workshopt duurt van ongeveer 12-16uur en kost €49,50 p.p.

Aanmelden kan via email op [email protected], of telefonisch 06-40585646

Dit bericht is geplaatst in Activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *