Zeeuwier excursie

Op zaterdag 18 juni organiseren we een zeewier excursie rond de wateren van de Oosterschelde. Onder leiding van zeewiersnijder Jan Kruijsse gaan we ’s middags zeewier en oesters verzamelen, en aan het eind van de dag bereiden we met zeewier expert Agnes van Dijk een aantal gerechten. Een heerlijk zilt dagprogramma met de mogelijkheid om te overnachten in de Zeeuwse rust.

Gezien het uitgebreide dagprogramma kamperen de meeste deelnemers van zaterdag op zondag op camping De Bokkesprong (www.debokkesprong.net) waar tevens het avondgedeelte van het programma plaatsvindt. Er zijn op de camping ook luxe tipi’s beschikbaar. Kosten daarvoor zijn niet inbegrepen in de workshop en je zult zelf even moeten reserveren.

Een paar dagen voor 18 juni wordt bekend gemaakt waar we ons verzamelen (dit zal afhankelijk zijn van de soorten die op dat moment te vinden zijn en het verloop van het seizoen). Het precieze begin- en eindtijdstip zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk beginnen we aan het einde van de ochtend.

Aanmelden gaat als volgt: stuur een mailtje naar [email protected] en geef de namen door met wie u komt. Deelname kost € 25,- voor Slow Food leden en € 30,- voor niet-leden, dit bedrag is inclusief diner. Er is nog plek voor 8 personen.

De excursie zit inmiddels vol! Wel kun je je nog aanmelden voor de reservelijst

Datum:
zaterdag, 18 June, 2011 – 10:00 – 21:00

Dit bericht is geplaatst in Activiteit. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *