Nieuwe website!

Eén van de belangrijkste doelstellingen van Oogsten Zonder Zaaien is om zoveel mogelijk informatie rondom het thema vrije voedselvergaring openbaar te maken. Een goede website is daarbij essentieel, omdat deze als platform voor deze informatie kan gaan fungeren. Met die gedachte is deze website opgezet. Hier gaan we vanaf nu nieuwtjes en tips delen, activiteiten aankondigen en informatie verzamelen op de wiki.

Lijkt je het leuk om mee te helpen met het plaatsen van nieuwsberichtjes of op een andere manier actief betrokken te zijn bij de werkgroep en deze website? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected]!

Dit bericht is geplaatst in Ongecategoriseerd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *