Overleg:Paardenbloem: verschil tussen versies
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'waarom kunnen de wortels enkel in de winter (gescheld en gekookt) als groente gegeten worden? omwille van de smaak, taaiheid, giftig?') |
|||
Regel 1: | Regel 1: | ||
waarom kunnen de wortels enkel in de winter (gescheld en gekookt) als groente gegeten worden? omwille van de smaak, taaiheid, giftig? | waarom kunnen de wortels enkel in de winter (gescheld en gekookt) als groente gegeten worden? omwille van de smaak, taaiheid, giftig? | ||
+ | |||
+ | :Pas aan het eind van de zomer/in de herfst worden voedingsstoffen opgeslagen in de wortel en is deze dus extra dik (om in het voorjaar voldoende energie te hebben om weer op te bloeien). | ||
+ | :--[[Gebruiker:OZZ|OZZ]] 30 aug 2011 08:20 (CEST) |
Huidige versie van 30 aug 2011 om 08:20
waarom kunnen de wortels enkel in de winter (gescheld en gekookt) als groente gegeten worden? omwille van de smaak, taaiheid, giftig?
- Pas aan het eind van de zomer/in de herfst worden voedingsstoffen opgeslagen in de wortel en is deze dus extra dik (om in het voorjaar voldoende energie te hebben om weer op te bloeien).
- --OZZ 30 aug 2011 08:20 (CEST)