Over ons

Paddestoelen plukken mag niet en is bovendien levensgevaarlijk. Een onkruidblaadje in je mond stoppen, doe je niet. En kon je dat ene besje nu wel of niet eten? We weten het niet meer.

De Slow Food werkgroep “Oogsten Zonder Zaaien” heeft tot doel het vergaren, uitwisselen en verspreiden van kennis over eetbare producten die in de natuur te vinden zijn. Zowel flora als fauna. Je kan zowel actief als geïnteresseerd lid zijn. De laatste geeft zich via deze website (rechts bovenaan) op voor de nieuwsbrief en krijgt dan per e-mail informatie over activiteiten die worden georganiseerd.

Actieve werkgroepsleden staan in nauwer contact met elkaar. Per e-mail kunnen ze onderling informatie uitwisselen en elkaar berichten over uitgevoerde of uit te voeren experimenten. Een paar maal per jaar komen deze werkgroepsleden bij elkaar om de stand van zaken te bespreken en plannen voor de toekomst te maken. Uit deze groep wordt een bestuur gekozen dat de belangrijkste werkzaamheden uitvoert en coördineert.

Ook actief lid worden? Neem contact op met Roel van Kollem via info@oogstenzonderzaaien.nl